LED izzó - E27 foglalat

E27 LED lámpák: energiatakarékos és kiváló minőségű

Az E27 lámpafoglalat talán a világ leghíresebb foglalata. Mit jelent az E27? A szám az alap átmérőjét jelenti - 27 milliméter. Az „E” pedig a Thomas Edison által kifejlesztett szál típusát jelenti.

A régi E27 -es izzók évekig voltak az első helyen a fényforrások között. Aztán jöttek a halogén és energiatakarékos lámpák. És az elmúlt években az E27 LED fényforrások voltak a leghatékonyabb és leghosszabb élettartamú alternatívák.

LED fényforrások: amikor az innováció találkozik a hatékonysággal

Az Optonica LED E27 LED izzók széles választékát kínálja: E27 izzók, E27 / PAR30 izzók, E27 tükörfejű izzók és vintage izzók.Választhat üveg és műanyag lámpák közül. Az E27 LED lámpák három világos színben is kaphatók - hideg, semleges és meleg fehér.Az E27 tükörfejű izzókkal elkerülheti a közvetlen vakító hatásokat, a vintage E27 izzók pedig ötvözik a LED -es izzók innovatív és gazdaságos technológiáját a klasszikus, elegáns vintage dizájnnal. Nem véletlen, hogy időtlenségük tette őket a belsőépítészet egyik legnagyobb irányzatává. Manapság házakban és apartmanokban, valamint bárokban, éttermekben, üzletekben és még sok másban találhat vintage E27 LED lámpákat.Hogyan megfelelő a fényerő?Az E27 LED -es lámpák fényerejét eltérően mérik, mint a hagyományos izzólámpákat és halogénlámpákat. Ezt a mértékegységet "hasznos lumennek" nevezik. Az izzók vagy fényszórók hasznos lumenjeinek számát az határozza meg, hogy a fény 90 fokban kúpba esik. Általában a 300-400 lumen hasznos lumenszámú lámpatest megfelelő környezeti megvilágítást biztosít egy kis helyiségben, például konyhában vagy nappaliban. A 400-800 lumenszámú E27 fényforrások vagy izzók kétségkívül jobban illeszkednek a munkaterületekhez és a világosabb helyiségekhez. LED -es spotjaink és izzóink különböző méretben és rögzítési típusban kaphatók. Ezért fontos tudni, hogy a lámpák melyik csatlakozóval vagy aljzattal rendelkeznek.Mennyit spórolsz?Az E14 és E27 foltok vagy izzók, amelyek az Edison csavaros csatlakozóval a helyükre pattannak. Ezeket a LED -lámpákat általában a hagyományos izzók cseréjére használják. Mivel a LED -es lámpáknak számos nagy előnye van a hagyományos izzókhoz képest. Segítségükkel akár 90% -kal több villamos energiát spórolhat meg, és jót tesz a környezetnek is. LED -es lámpáink sokkal energiatakarékosabbak és környezetbarátabbak. Nagyon hosszú élettartamúak, és jól is néznek ki! Ne habozzon, és váltson a LED világításra még ma. Ezt sokféleképpen használhatja - otthonában, irodájában, üzletében vagy akár az orvosi rendelőben. A LED világítás felhasználásának lehetőségei korlátlanok!Tekintse meg LED -es fényszóróink széles választékát, amelyek számos stílusban, teljesítményben és feszültségben kaphatók. A LED -es fényforrások különböző színű és erősségűek. Közvetlenül helyettesíthetők a kevésbé energiatakarékos halogén izzókhoz, egyenlő fényerővel a teljesítmény töredékéért.Gyakran ismételt kérdések (GYIK)K: Mit jelent az Е27?A szám a lámpatest átmérőjét jelenti. Az E27 LED alapjának átmérője 27 mm. Az E jelentése Edison, az izzó feltalálója.K: Melyek az E27 különböző formái és modelljei?Az Optonica LED E27 izzókat, E27 / PAR30 lámpákat, E27 tükörfejű izzókat és vintage izzókat kínál.K: Mit jelent a lumen?
A Lumen a fényáram egysége. A lámpa fényereje a lumenek számától függ.


223termék
 
Szűrés
Gyártó
Színhőmérséklet
Teljesítmény
Márka
Fényáram/Lumen
320 - 4 500
Kelvin
2 700 - 6 000
Színhőmérskélet
Lumen