LED izzó - E14 foglalat

Az LED (Light Emitting Diode) izzók a modern világítástechnika egyik leginnovatívabb fejlesztése, melyek jelentősen hozzájárulnak az energiahatékony és környezetbarát világításhoz. Az E14 foglalatú LED izzók különösen népszerűek, mivel ezek a típusok széles körben alkalmazhatóak otthonokban, irodákban és különböző kereskedelmi helyszíneken is.

 


94termék
 

Az E14 jelölés a foglalat méretére utal, amely egy 14 milliméter átmérőjű csavarmenetes foglalatot jelent. Ez a méret az egyik legelterjedtebb a kisebb méretű lámpatestekben, így például asztali lámpákban, éjjeliszekrény-lámpákban, díszvilágításokban és egyéb dekoratív világítási megoldásokban.

A LED izzók számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos izzókkal szemben. Egyik legfontosabb előnyük az energiahatékonyság. A LED technológia lehetővé teszi, hogy kevesebb energiát használjanak fel ugyanannyi fény előállításához, mint a hagyományos izzók. Ez nemcsak a villanyszámlán spórol meg jelentős összeget, hanem csökkenti a szén-dioxid kibocsátást is, hozzájárulva ezzel a környezetvédelemhez.

Továbbá, az E14 LED izzók hosszú élettartammal rendelkeznek. Míg a hagyományos izzók átlagosan 1000-2000 óra élettartamot biztosítanak, addig a LED izzók akár 20.000 óra feletti élettartammal is rendelkezhetnek. Ez jelentős megtakarítást jelent a csere költségeiben és a karbantartási időben.

Az E14 LED izzók színválasztéka is széles, a meleg fehértől a hideg fehérig, és akár színes változatokban is elérhetők. Emellett sok LED izzó dimmelhető, ami további rugalmasságot nyújt a világítás szabályozásában.

A LED izzók környezetbarát jellege nemcsak az alacsony energiafogyasztásban rejlik, hanem abban is, hogy nem tartalmaznak káros anyagokat, mint például higanyt. Ezáltal az elhasználódott izzók kezelése és újrahasznosítása egyszerűbb és biztonságosabb.

Összességében az E14 foglalatú LED izzók modern, energiatakarékos és környezetbarát világítási megoldást kínálnak a felhasználóknak. Az energiahatékonyság, hosszú élettartam, széles színskála és a környezettudatosság miatt egyre többen választják ezt a világítási formát.

Szűrés
Gyártó
Színhőmérséklet
Teljesítmény
Márka
Fényáram/Lumen
240 - 806
Kelvin
2 700 - 6 000
Színhőmérskélet
Lumen