Led szalag 24V / 9,6W/m

A LED szalagok rendkívül népszerűek a modern világítástechnikában, mivel hihetetlenül sokoldalúak, energiatakarékosak és hosszú élettartamúak. A 24V/9,6W/m jelölésű LED szalag egy speciális fajta LED világítás, amelyet számos alkalmazásban lehet használni.

A LED szalagok kis diódákból állnak, amelyek hosszan, egy rugalmas szalagon helyezkednek el. Az ilyen típusú LED szalagok általában 24V-os tápegységet igényelnek, ami azt jelenti, hogy nagyobb teljesítményt és fényerőt biztosíthatnak, mint a 12V-os tápegységgel működő társaik. Ezt az otthoni és ipari használatra egyaránt alkalmazzák, többek között a belső és külső térben történő hangulatvilágításra, dekorációs célokra, vagy akár a munkaterületek megvilágítására is.


3termék 13

A 9,6W/m jelölés arra utal, hogy a szalag minden métere körülbelül 9,6 watt energiát használ. Ez az információ segít meghatározni, mennyi energiát fog a LED szalag használni, és milyen tápegységre lesz szükség a megfelelő működéshez. Fontos megjegyezni, hogy a teljesítmény nem feltétlenül befolyásolja a fényerőt, mivel a fényerőt a lumenek száma határozza meg.

A 24V/9,6W/m LED szalagok rendszerint színhőmérsékletet és színszabályozást is tartalmaznak, ami azt jelenti, hogy a felhasználók képesek változtatni a fény színét és hangulatát a kívánt beállításokhoz igazodva. A szalagok hossza is változhat, és általában méterre vágva értékesítik őket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy pontosan annyi világítást vásároljanak, amennyire szükségük van.

Összefoglalva, a 24V/9,6W/m LED szalagok hatékony és sokoldalú világítási megoldást nyújtanak. Lehetővé teszik a személyre szabott világítás beállítását, alacsony energiafogyasztást és hosszú élettartamot biztosítanak, ami kiváló választás otthoni és ipari használatra egyaránt.

Szűrés
Kelvin
2 800 - 4 500
Színhőmérskélet