Led szalag 24V / 14,4W/m

A LED szalagok, különösen a 24V / 14,4W/m jelölésűek, rendkívül népszerűek az energiatakarékos, hosszú élettartamú és rugalmas világítási megoldások keresésében. A LED technológia jelentős fejlődést jelent a világítási iparban, és számos alkalmazási területen használják.

A LED szalagok egy sorba rendezett LED diódákból állnak, amelyek egy rugalmas szalagon helyezkednek el, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy bármilyen formájú és méretű világítást alakítsanak ki. A 24V / 14,4W/m LED szalagok a magasabb feszültségű LED szalagok közé tartoznak, ezért általában nagyobb fényerőt és hatékonyságot képesek biztosítani, mint a 12V-os LED szalagok.


6termék 16

A 14,4W/m jelölés azt mutatja, hogy a szalag minden métere körülbelül 14,4 watt energiát használ. Ez azt jelenti, hogy ez a LED szalag magasabb energiafogyasztású, mint az alacsonyabb wattszámú társai, de általában nagyobb fényerőt és hatékonyságot is biztosít. Ezeket a szalagokat gyakran használják nagyobb területek, például irodák, raktárak vagy külső területek megvilágítására.

A 24V / 14,4W/m LED szalagok általában RGB (piros, zöld, kék) színkeverési funkcióval rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a felhasználók képesek beállítani a fény színét és intenzitását az adott igényekhez. Ezen túlmenően, sok ilyen LED szalag rendelkezik színhőmérséklet-szabályozással is, lehetővé téve a felhasználó számára a fény "melegségének" beállítását.

Összefoglalva, a 24V / 14,4W/m LED szalagok nagy teljesítményű világítási megoldást kínálnak, amely ideális nagyobb területek megvilágítására. Ezek az eszközök sokoldalúságot, energiatakarékosságot és hosszú élettartamot kínálnak, mindezt a fény színének és intenzitásának beállításának lehetőségével. Mindenekelőtt fontos, hogy a LED szalagok megfelelő tápegységgel rendelkezzenek, melyek alkalmasak a 24V-os és a magasabb wattszámú igények kiszolgálására.

Szűrés
Kelvin
2 700 - 6 000
Színhőmérskélet
Lumen
IP minősítés