Akkumulátoros zseblámpák lámpák,speciális izzók,

Akkumulátoros lámpáink segítséget nyujtanak a sötétben végzett tevékenységekhez.Nagyteljesítményű ledek segítik a nagyobb fényerő elérését hosszú üzemidővel.Praktikus kiegészítői a kempingezésnek,horgászatnak,vadászatnak.

47termék
 

Akkumulátoros lámpák és speciális izzók olyan eszközök, amelyek segítségével könnyedén megvilágíthatjuk a környezetünket. Az akkumulátoros lámpák különösen hasznosak olyan helyzetekben, amikor nincs hozzáférhető elektromos energiaforrás, vagy amikor áramkimaradás vagy sötétség lép fel. Ezek a lámpák beépített akkumulátorral rendelkeznek, amelyeket előzetesen fel kell tölteni, és hosszú élettartammal bírnak.

Az akkumulátoros lámpák sokféle méretben és kialakításban elérhetők. Vannak kézi lámpák, amelyek könnyen hordozhatóak és kézben tarthatóak, valamint asztali vagy állólámpák, amelyek stabilitást és nagyobb fényerőt biztosítanak. Néhány akkumulátoros lámpa beépített töltőcsatlakozóval rendelkezik, ami lehetővé teszi a könnyű töltést, míg mások cserélhető elemekkel működnek.

A speciális izzók különböző célokra és környezetekben használatosak. Például léteznek energiatakarékos izzók, amelyek hosszabb élettartammal rendelkeznek és kevesebb energiát fogyasztanak, ezzel csökkentve a villanyszámlát. LED izzók is elterjedtek, amelyek kis méretük, alacsony energiafogyasztásuk és hosszú élettartamuk miatt kedveltek. Ezenkívül vannak speciális izzók, amelyek UV-fényt bocsátanak ki, például a fénymásolók vagy rovarcsapdák alkalmazása során.

Az akkumulátoros lámpák és speciális izzók számos területen hasznosak lehetnek. Otthoni környezetben, táborozás vagy túrázás során, illetve vészhelyzetekben, mint például áramkimaradás vagy autóbalesetek esetén, megbízható megvilágítást nyújtanak. Rendkívül praktikusak és sokoldalúak, és segítségükkel könnyedén megteremthető a megfelelő megvilágítás bárhol és bármikor.

Szűrés
Színhőmérséklet
Teljesítmény
Színhőmérskélet
Lumen
Ip kód