Információk, érdekességek

Miért a ledes utcai lámpa?

Miért a ledes utcai lámpa?

Tudják mi rosszabb a kerti munkánál? A sötét. Hosszan és sokat melózunk, beleteszünk apait-anyait, hogy szép, egészséges legyen a veteményesünk, állatokat tartunk, mert a friss tojásnál nincs is jobb. Majd legközelebb arra eszmélünk, hogy a csirkéinket szépen elvitte a róka helyett, a tolvaj.

Ilyen sztorikat sorolhatnánk reggelig. Tudjuk jól, hogy eszméletlen sokba kerül a földmunka, a melósra várni kell, ha jön, akkor sem biztos, hogy megfelelő munkát végez, a megbeszélt időben. A jó hír az, hogy itt van az a bizonyos ledes utcai lámpa, ami természetesen nem csak az autca, járda, vagy akár egy telephely megvilágítására alkalmas, hanem kertünk, nyaralónk védelmére is. Az OPTONICA LED NAPELEMES UTCAI LÁMPA AKKUMULÁTORRAL pont erre való. 

A ledes utcai lámpákat leggyakrabban külső terek megvilágítására használjuk, de kiválóan alkalmasak csarnokok, gyárak, raktárak, telephelyek, parkolók, tanyák, szőlők, kiskertek megvilágítására is. Ezekkel a lámpákkal, a hagyományos utcai-térvilágító lámpákat leválthatjuk, energiatakarékosabb, mint a fémhalogén lámpa. A LED világítótesteket oszlopra, konzolra, lámpatartó rúdra, fém tartókarra szerelhetjük, telepítése egyszerű, minimális földmunkát igényel. A lámpatestek IP65 vízállóak, hideg Fehér (6000K) színhőmérsékletűek, 120° a bevilágítási szöge. Bővebb információt itt talál: Optonica LED Napelemes Utcai Lámpa Akkumulátorral 35W 2600Lm (ledsziget.hu) Mail: info@ledsziget.hu Tel: +36705910999